Personvernserklæring


Denne personvernerklæringen gjelder for Fresh Media AS sitt CRM-system. Vårt organisasjonsnummer er 919 233 583. Vi kan kontaktes på post@freshmedia.no, via kontaktskjema på våre nettsider eller telefon +47 412 83 806. Nettstedsadressen for vår CRM er <https://freshcrm.no/>.

Lagring og behandling av personopplysninger gjøres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi behandler personopplysninger. Fresh Media AS, ved styret, er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger gjøres på riktig måte.

 

1  For våre kunder

1.1  Informasjonskapsler (“Cookies”)

Informasjonskapsler, ofte kalt “cookies”, er små tekstfiler som lastes ned og lagres på datamaskinen din (gjennom nettleseren) når du bruker en nettside. Dette er en teknologi som brukes av de aller fleste nettsider. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, eller registrere hvor du beveger deg rundt på nettstedet. 

Vi bruker informasjonskapsler i vårt system for kunderelasjonshåndtering (CRM) for å gjenkjenne deg når du besøker nettsiden, slik at du etter første innlogging kan forbli innlogget, om du huker av for dette valget.

1.2  Personopplysninger

1.2.1  Hvilke personopplysninger vi innhenter
Når du på vegne av din bedrift eller arbeidsgiver oppretter et kundeforhold hos oss, lagrer vi de personopplysningene som er nødvendige for å identifisere og kunne kontakte deg som kontaktperson. Slike personopplysninger kan innebære fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post adresse og stillingstittel. Dette knyttes opp mot offentlig tilgjengelig informasjon om din bedrift eller arbeidsgiver, som navn på selskap, organisasjonsnummer, adresse og URL til nettsider.

1.2.2  Bruk og deling av dine personopplysninger
Opplysningene, som er av ikke-sensitiv grad, vil i hovedsak kun bli brukt internt i vårt system for kunderelasjonshåndtering (CRM). Ditt navn kan bli oppgitt på faktura/bilag som referanseperson for din bedrift eller arbeidsgiver, og vil bli lagret i våre regnskapssystemer som driftes av tredjepart, samt i våre egne internsystemer.

Med mindre vi har en særskilt avtale med deg som kunde, vil ingen personopplysninger deles med tredjepart, med mindre vi mottar et gyldig juridisk krav som krever dette. 

1.2.3  Oppbevaring av personopplysningene
Personopplysningene oppbevares på ubestemt tid, så lenge din bedrift eller arbeidsgiver er kunde hos oss. Om du ikke lenger er gyldig kontaktperson, vennligst ta kontakt ved å bruke kontaktinformasjonen øverst på denne siden.

1.2.4  Dine rettigheter når det gjelder personopplysningene vi lagrer om deg
Vi tilbyr full innsikt i dine personopplysninger. Du kan derfor be om tilgang til innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg, eller kreve at disse personopplysningene slettes. Opprett en support-sak i vår CRM, eller bruk kontaktinformasjonen øverst på denne siden.

1.2.5  Rutiner for datalekkasje
Vi lagrer ingen sensitive data om ansatte hos kunden. Skulle det oppstå datalekkasje av en alvorlig eller ødeleggende grad, vil datalekkasjen bli politianmeldt og rapportert til Datatilsynet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre sine sikkerhetsrutiner, samt å sikre oss mot denne type sikkerhetstrusler.


2  For deg som har vært i kontakt med oss

For å på best mulig måte kunne følge opp henvendelser gjennom e-post og telefon lagrer vi personopplysninger i vårt system for kunderelasjonshåndtering (CRM). Slike personopplysninger kan innebære fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post adresse og stillingstittel. Dette kan knyttes opp mot offentlig tilgjengelig informasjon om din bedrift eller arbeidsgiver, som navn på selskap, organisasjonsnummer, adresse og URL til nettsider.

Vi tilbyr full innsikt i slike data. Du kan derfor be om tilgang til innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg, eller kreve at disse personopplysningene slettes. Bruk kontaktinformasjonen øverst på denne siden.

3  For deg som besøker vår CRM/våre nettsider

Ved mislykket forsøk på innlogging i vår CRM, vil informasjonen som oppgis bli lagret sammen med den besøkendes IP-adresse og nettleserversjon. Dette gjøres for at vi skal kunne beskytte oss mot spam og forsøk på innbrudd.

Du kan lese personvernerklæring for våre nettsider <https://freshmedia.no> ved å følge denne lenken.